U bent bezig uw bruiloft, bedrijfsfeest of een ander belangrijk evenement te plannen? Daar kom veel bij kijken! Wij van catering Walima willen er in ieder geval voor zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken om het eten, en de decoratie van u feestzaal. Walima behoort tot de top van Marokkaanse cateraars  in Nederland. Door de combinatie van goede service, de samenwerking van ons personeel en creativiteit, kunnen we u de beste kwaliteit bieden. Ons doel is om onze cliënten met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Daarom bieden wij u naast een volledig contract ook een kwaliteitsgarantie! Zo wordt er dus lang nagepraat over uw feest!

One Response to “Home”

 1. Fessia Says:

  Selam alaaiykom,

  Ik vind dit een hele goeie catering!
  Mogen jullie Inchaállah sucses hebben

  ma3 Salama

  Hartelijk dank voor u reactie.

  Met vriendelijke groet,

  Catering Walima

Leave a Reply